Ter kennismaking

Mijn naam is Twan Albers en ik ben in 1956 geboren in Nijmegen. 

Nadat ik de Hogere Hotelschool succesvol had afgerond volgde vrij snel erna mijn eerste ‘carrière move’. In plaats van in het horecavak heb ik mijn draai in de verkoop bij de farmaceutische industrie gevonden. Wat ik daar leerde aan praktische psychologie en communicatie trok mij het meest. Zo ben ik trainer geworden bij Mercuri International. Hier heb ik aan de commerciële ontwikkeling van organisaties en hun mensen gewerkt. Doordat ik neigde naar perfectie creëerde ik veel succes èn liep ik tegen mijn grenzen aan. Het prikkelde mijn nieuwsgierigheid naar de (on)mogelijkheden van de mens. 

Via tal van psychologische opleidingen heb ik mijn binnenwereld verkend en doorleefd. Ten tijde van de millennium wisseling sloot ik me als zelfstandig ondernemer aan bij Nieuwe Dimensies. Hier heb ik mijn werkterrein verlegd naar IQ, EQ en SQ (emotionele- en spirituele intelligentie) in de rollen van facilitator bij organisaties, coach voor coachees en opleider bij de Coach Academie. 

Op mijn verkenningstocht naar het menselijk potentieel realiseerde ik me meer en meer de invloed en mogelijkheden van het spirituele niveau; de zogenaamde ‘zijnskracht’.

In 2009 ben ik ‘Twan Albers…voor de verandering’ gestart en was ik medeoprichter van ‘Als het Ware’, academie voor puur leven en werken. 

Het paradigma dat ik als resultaat aan mijn ontwikkelingstocht heb overgehouden is;  Leer jezelf in essentie kennen; je kernkwaliteiten, onbewuste patronen, verleidingen en valkuilen.  Ervaar/weet dat jij al ‘goed’ bent want alles wat je nodig hebt is als potentieel in jou aanwezig. Dat is een goede  basis om verder te groeien. 

In mijn begeleidingswerk creëer ik graag een setting waarin mensen elkaar echt ontmoeten en hun mogelijkheid tot groei kunnen benutten. Hiertoe stimuleer ik waar nodig het synchroniseren van de 3 niveaus van mensontwikkeling; het competentie- (kennis en vaardigheden), het psychologische – en het spirituele niveau. 

Voor de verandering …kun je mij ervaren als betrokken, menselijk, oprecht en sensitief maar ook doelgericht en humoristisch.

Soms moet je even stilstaan om verder te komen. (Loesje)